Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Bratislavské podniky: Pivnica u Kozla (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku

1 2 >

Hodnoť

 

Dobry napad, aspon budu ludia vediet kam ist a comu sa vyhnut :)
aj ked casto to je dost subjektivne, su podniky co mne vyhovuju a ini s nimi maju len zle skusenosti..
 

 

ved ako pisem..ma dobre skusenosti, ale stalo sa mi toto. Budem davat aj podniky, kde mam dobru skusenosti - par sa najde
 
Hodnoť

 

ale ja nechapem, preco si tam ostavala.
 

 

chcela som kridielka stoj co stoj... :) a hladat podnik o takej hodine v sobotu sa nam uz nechcelo...sme stale dufali, ze to je iba nejaky docasny stav...
 

Hehe

Tie kridelka su tam fakt super. Takisto aj nakladany hermelin tam mavali fantasticky.
 

Kridielka?

Toto keby vedela tvoja trenerka, na tie zlate piesky sa nedostanes :))
 

 

Matus!!! Ty podraznoha...to som vtedy nahodou sla z treningu...a vydate KJ vysoko predbehli prijate :)
 
Hodnoť

dobre na to ideš

ešte to hoď aj na stránku kam na pivo. nech ľudia vedia a možno si to všimne aj majiteľ. inak býva bežné, že mimo službu nemá čašník do "svojej" krčmy vstup povolený. býva to najmä kvôli prípadom, ako je v Tvojom príbehu. ja sa už tiež niekoľkým bratislavským krčmám vyhýbam. a mám skúsenosť, že často čím väčší pajzeľ, tým lepšia obsluha. bohvie, čím to je :-)
P.S. len malá poznámka - kde si prišla na to, že Kozel je dobré pivo? :-)
 

 

No kamarat spomenul, ze on by personal nenechaval chlastat v bare, kde pracuju. Ja sa k tomu nestaviem tak radikalne...ved po praci su to sukromne osoby...ale nech sa spravaju slusne aspon, nie?
Mne to pivo chuti, ale nepasujem sa za expertku, to v nijakom pripade :)
 

súkromné osoby

celkom nie sú, pretože sú v pracovnom vzťahu s tou prevádzkou. a je blbé, keď sa ožerie a vidia ho štamgasti. prípadne sa ešte s niektorým povadí, či pobije :-)
 

 

ano, mas pravdu...ale ja to beriem tak ze som robila napriklad na diskoteke, kde sme sa potom vzdy zabavli a samozrejme aj popijali....a nepacilo by sa mi, keby som tam nemohla chodit...
 

každé zamestnanie

má svoje pre a proti :-)
 
Hodnoť

Marina, ono je to o tom,

ze nemas istotu. Dopadol som rovnako, ked som propagoval jeden podnik. Odkedy tam chodim s kamaratom, furt sa hanbim, pokazili sa...
.
Verim, ze popri kritike, upozornis aj na podniky, ktore su kvalitne, kde nas nemusi cakat blbe prekvapenie.
Ahoj, Mery :)))))
Inak, este som tam nebol, chodievam okolo, ale nemal som prilezitost, mam pocit, ze po tomto clanku ani oni sancu, aby som tam zavital.
 

 

Borisku, chod tam skusit...mozno zazijes nieco ine...Mienim pisat konkretne zazitky z mojha uhla pohladu...takze sa mnohi mozno ani nestotoznia :D
 
Hodnoť

Na takéto správanie personálu

je jediný liek: okamžite sa zdvihnúť a už nikdy do toho podniku neprísť. A rozšíriť svoju skúsenosť medzi čo najväčší počet ľudí. To posledné si spravila, nechápem však, prečo si tam zotrvala. Slovenská "pohostinnosť" má šancu na zlepšenie len pri nekompromisnom postoji nás, zákazníkov.
 
Hodnoť

 

Dal som ti Ká plus. Takto treba na nich. Poznam ten podnik, uz tam nevleziem. Podobnych skusenosti mam kopec. Zial, je to zase len obraz kultury nasho naroda, prejavuje sa to v kazdej oblasti, ci uz je to sport(cielom nabalit sa na vsetkom kde su peniaze, vid sportprogress, prohokej, sfz, szlh), sluzby(osklbat zakaznika a kopnut ho do zadku), politika(skoda reci), a veci, ktore neprinasaju okazmity zisk su mrtve(film,umenie)...Viem, vsade tento pristup v urcitej miere existuje, takze iste objektivne meradlo predstavuje porovnanie s okolim. A to je velmi bolestne lebo ked si clovek porovna uroven restauracnych sluzieb(a celkovo sluzieb) v Cechach a u nas, tak je to na zaplakanie. Pred casom som presne nad tymto rozmyslal aj ja, ze keby som mal blog, tak zavediem rubriku kde budem hodnotit uroven restik a krciem na zaklade vlastnych skusenosti. ...Ale to by som bol asi na zaklade vulgarneho prejavu okamzite mimo vyber:)
 

 

ja mam aj hrbu dobrych skusenosti...ale je pravda, ze uroven je dost biedna, personal je otrasny vo vacsine pripadov...clovek sa aj boji ozvat aby nanho nezacali hukat nebodaj :(
 
Hodnoť

 

"Požadovaný nápoj nám priniesli v pohároch, ktoré chutili a voňali ako stará vymáčaná handra na dlážku v kombinácii s vechťom." - chuť metropoly:)
 
Hodnoť

 

Veľmi fajn nápad ohľadom konštruktívnej kritiky podnikov. Verím, že sa nájde aj podniky, ktoré budeš môcť aj odporučiť. Držím palce, aby bolo tých negatívnych zážitkov čo najmenej. :-)
 
Hodnoť

 

no čo k tomu dodať...asi len toľko, že si snáď budeš musieť nájsť niečo iné, lepšie - a to myslím vážne, nie, že by som si robil srandu ;), ale takýchto podnikov je hooodne veľa po celom Slovensku...tiež mi víri viacero skúseností (dokonca za ostatné obdobie), ktoré akosi nemôžem nejak skompletizovať a nájsť si chvíľu na schreiben...
 

1 2 >

Najčítanejšie


  1. Martin Ondráš: Proti komu vlastne ide použiť armádu minister Mičovský? 7 988
  2. Věra Tepličková: Liečiteľ Marian 2 701
  3. Miroslav Lukáč: Po policajnej akcii BÚRKA a VÍCHRICA príde asi HIROŠIMA a NAGASAKI. 2 240
  4. Peter Remeselník: Prečo polícia odmietla potrestať páchateľa, ktorý narazil autom do ľudí a ušiel ? 2 061
  5. Marián Huštaty: Kedy som sa stal alkoholikom? 1 996
  6. Miroslav Galovič: Kraj, kde nič nie je VI. Bardejov a Bardejovské kúpele. 1 637
  7. Patrik Farula: Kašlime na testovanie. Ale čo potom? 1 395
  8. Gabriela Uhlarova: Anarchistický sociopat 1 374
  9. Milin Kanuscak: Ľubomír Vážny v relácii na Telo znova pourážal Figeľa 1 353
  10. Martin Greguš: Antigenový test vs PCR test. Výsledky štúdie z ČR. Je v tom chaos, ako sa ma laik vyznať? 1 099

Rebríčky článkov


  1. Roman Lechovič: Nestlé a genocída na deťoch
  2. Balázs Puskás: HOAX a dnešná doba
  3. Radoslav Tore: "priemer" náš každodenný.
  4. Michal Kováč: Ktorá profesia bude stále potrebná a dobre platená?
  5. Eduard Bartko: Sledovať spotrebu, rezervovať kapacitu alebo zapnúť a vypnúť? Aj takto sa dá šetriť v IT
  6. Ladislav Větvička: Igor Mažňak probudil Gustava. Probudi aji Jozefa?
  7. Martin Krištoff: Banky v eurozóne sprísňujú prístup k úverom kvôli obavám z pandémie
  8. Jozo Peric: V Chorvátsku dovolenkovalo o tri štvrtiny Slovákov menej ako vlani
  9. Matúš Ďuriga: Youtube podcasty
  10. Peter Slivovic: Hlasový asistent


Už ste čítali?